VIGTIG INFORMATION OM VORES ÅBNING

Kære alle vores dejlige kunder.
VI ÅBNER IGEN PÅ MANDAG D. 27/4-2020. Årsagen til at vi har brug for en uge til at gøre klar, er at der er meget at forberede i salonen, og vi er nød til at vente på at få diverse værnemidler hjem, det beklager vi.
Onlinebookningen vil blive åbnet i løbet af i morgen mandag d. 20/4, vi satser på I er blevet langhåret, og glæder jer til at se os igen.
Vi vil SÅ gerne have fyldte bøger når vi kommer tilbage, så gå endelig ind og book en tid.
Tid bookes på www.copenhagenbeautycenter.dk
Dem der ikke kan booke deres tid online, kan sende en mail til info@copenhagenbeautycenter.dk med navn og telefonnummer samt hvilken behandling man ønsker, og hvilken tid der vil passe.
Vores telefoner vil desværre først være åbne fra mandag morgen d. 27/4.
For at passe på jer, og naturligvis også vores personale, bliver der lavet nogle restriktioner for hvordan vi skal forholde os overfor hinanden og hvordan vi skal bevæge os rundt i salonen.
Der vil være opsat sedler med information i salonen, og vi vil selvfølgelig også guide jer.
De personer vi kan tage imod i salonen er kun dem med en aftalt tid, dvs. at vi ikke kan tilbyde dørsalg eller personlig henvendelse for bestilling af tid.
Vi kan ikke tilbyde at tage imod kontanter.
Regler for frisørkunder:
Frisørerne kan ikke tilbyde følgende behandlinger i den kommende tid:
Klip af børn under 5 år
Voks af ansigt
Bryn og vipper – ret og farve
Klip af skæg
Frisørerne vil bruge engangskapper under behandlingen.

Vores vippetekniker Anne Mette tilbyder:
Ansigtsbehandlinger
Vippe extensions
Lash Lift
Bryn og vipper – ret og farve
Voks af ansigt
Så her er der ingen begrænsning, da hun får en speciel skærm hun kan sidde og arbejde ved.
Til gengæld, må vi bede jer om selv at medbringe et lagen eller tæppe hvis I skal til behandling hos Anne Mette.

Vores Negletekniker Kristine tilbyder:
Alle negle- og fodbehandlinger
Der vil være opsat en skærm når der foretages neglebehandlinger.
Kommer du for at få en fodbehandling, må vi bede dig om selv at medbringe et lagen eller et tæppe.

Efter samtlige behandlinger vil vores personale sikre at al værktøj samt behandlingspladsen bliver rengjort inden næste kunde kommer til. Derfor vil der på alle behandlinger blive pålagt et hygiejnetillæg på kr. 25,-
Vi tilbyder ikke drikkevarer, så husk selv at medbringe dette, hvis nødvendigt.
VORES VENTEOMRÅDE VIL VÆRE LUKKET NED, OG I BEDES DERFOR VENTE UDENFOR SALONEN, INDTIL I BLIVER KALDT IND AF PERSONALET.
Vi ønsker at indskrænke brug af vores toilet til vores personale, så hvis det mod forventning alligevel bliver nødvendigt at bruge det, informer da venligst personalet herom.

Det er vigtigt at I kommer alene til jeres behandling, da der kun kan være et begrænset antal personer i salonen ad gangen.
Vi forventer at I bliver hjemme hvis I er i karantæne, har influenza, føler jer utilpas eller syg. Dette er naturligvis for at værne om vores kunders og medarbejderes helbred.
Har du været testet positiv for Corona, eller haft lignende symptomer, vil vi bede dig om ikke at komme i salonen før efter 14 dage uden symptomer, da vi som I ved, ikke kan undgå tæt kontakt.
I denne tid er vi nød til at afvise at behandle kunder der dukker op med symptomer, og desværre vil du i denne situation blive opkrævet fuld betaling for den pågældende behandling.

Vær opmærksom på at vores personale er blevet bedt om at blive hjemme hvis de får symptomer på Corona, dette kan i værste tilfælde give ekstra aflysninger. Det beder vi jer være forstående overfor.

Vi håber på jeres forståelse og glæder os til at starte igen.
Kh Lone / CBC