Særlige hudbehandlinger

Særlige hudbehandlinger

Hos CBC tilbyder vi en række specielle hudbehandlinger med ekstremt effektive resultater. For at opnå fuld effekt anbefales det at du planlægger et behandlingsforløb med vores hudterapeut.

Diamantslibning

Først renses huden i ansigtet grundigt. Herefter slibes huden med en diamantsliber. Efterfølgende behandles huden med en ampul påført med ultralyd. Så lægges der en ansigtsmaske som genopbygger elastin og collagen i huden. Der afsluttes med en helende dagcreme som er afstemt efter din hudtype. Hvis årstiden og vejret kræver det, lægges en solcreme med 50 SPF til sidst.

Skinpen

Behandlingen med skinpen bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger. Pga af at de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt.

Behandlinger med skinpen kan bruges til en række forskellige formål:

  • Hudforyngelse hvor huden bliver frisket op og små linjer og rynker fjernes.
  • Anti-rynke-behandling med fokus er på rynker omkring mundvig, øjne og pande.
  • Acne ar-behandling.
  • Strækmærke-behandling.

Læs mere om Skinpen her:


Vi tilbyder følgende hudbehandlinger:

Diamantslibning

Afrensning
Diamantslibning
Serum med ultralyd
Maske
Afsluttende creme
Varighed: 60 min.

Skinpen

Afrensning
Mikronålebehandling
Maske
Afsluttende creme
Varighed: 45 min.