Spraytan

Spraytan

Her får du din personlige spray tan behandling i hyggelige omgivelser med professionelt udstyr og god udsugning.

Vores personlige spray tan behandlinger bliver udført af uddannet kvindeligt personale.

Selve spray behandlingen tager ca. 15-20 minutter fra du går ind og til du er ude igen.Vi sprayer dig med et tyndt fint lag af tanning væske. Under selve behandlingen står du i vores kabinet med god udsugning. Vi har engangs hårbånd/hårhætter til dit hår og engangs fodsåler til under fødderne, så du ikke får sorte fodsåler.

Vi har flere farve niveauer alt efter dit ønske. Vi råder og vejleder dig naturligvis.

For at få det bedste resultat, skal du peele/skrubbe huden dagen inden og benytte en god creme efterfølgende. Om morgenen på behandlingsdagen bader du normalt, vasker dig grundigt og må ikke benytte creme og makeup (højst mascara). Du kan også nøjes med at vaske/skrubbe dig grundigt på behandlingsdagen, men du må stadigvæk ikke benytte creme og makeup, da cremen kan blokere for spray tanning væsken og give uens resultat. Prøv så vidt muligt at undgå antiperspirant deodorant på behandlingsdagen. Skal du barberes, så gør også dette dagen før.
Vi sætter pris på hvis du vil gøre hvad du kan for at komme til tiden til din behandling.

Hvorfor få spraytan hos os?

  • Alle vores væsker er 100% fri for parabener
  • Vi har parfumefri væsker
  • Vi har AntiageTAN, tanning væske med anti-age ingredienser
  • Vi har konkurrence farve til bodybuilding, fitness og bikini
  • Vi har CLEAR spray tan væske, som ikke smitter af

Påklædning til en spraytanbehandling

Vi anbefaler at du tager mørkt løstsiddende tøj på/med, så du efter behandlingen ikke skader din farve mere end nødvendigt.

Forbehandling

Forbehandling er altid en fordel da du tager bedre imod farven, og holdbarheden forlænges
Kommer du uforberedt, dvs. uden at være vasket, skrubbet og uden cremer, så kan du få en forbehandling. Vi sprayer dig med et tyndt lag, så skal sidde et minut. Herefter tørrer du dig med et håndklæde og er 100% klar til din spray tan behandling.

Denne forberedende behandling fjerner alle creme rester, sved rester m.m. som kan forstyrre resultatet. Yderligere vil din farve holde længere. Husk at booke den ved bestilling.

Spraytan ifbm. bryllup, fest eller andet

Du bør få din spraytan 1-2 dage før dit arrangement. Ved bryllup anbefaler vi 2 dage før, så du kan nå at bade 2 gange inden du ifører dig din hvide kjole.
Skal du have lavet negle samme dag, som din spraytan, er det vigtigt at få neglene lavet før spraytan.
Hvad angår voksbehandling/barbering skal dette ske 24 timer før spraytanningen

Efter behandlingen

I dagene efter behandlingen er det vigtigt at man smører sin hud med bodylotion hver dag, for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering, og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven. Man kan dog forlænge den flotte farve ved at bruge en selvbruner spray som kan købes i net butikken eller i centret. Den giver samme flotte resultat, da den indeholder en mindre mængde af samme stof som spray tanning væsken indeholder og vil derfor være med til at holde på den flotte glød længere.

Vi ser frem til at hilse på dig!​