Slankebehandlinger

Slankebahandlinger

En absolut revolution indenfor slankning og Detox Behandlinger

Bioslimming er en ny slankende behandling fra syd Frankrig. Hvis du er på udkig efter et effektivt produkt der kan hjælpe dig med at reducere cellulite (appelsinhud), takle stædige fedtdepoter, mindske strækmærker, tone og stramme din krop, samt vægttab, så led ikke mere! Bioslimming bodywrap Pro er kommet til Danmark.

Dette er et af de stærkeste professionelle produkter der er til rådighed på markedet.
Behandlingen reducerer cellulitis, fedtdepoter, øger forbrændingen, forbedrer vægttab. Slanker, former og toner med fabelagtige synlige og varige resultater fra første behandling!

​Indholdet af æteriske olier, plante- og algeekstrakter samt koffein, resulterer yderligere i en lang række terapeutiske fordele. Fordelene omfatter bla. forbedret udseendet af åreknuder & strækmærker og har vist sig at have en indvirkning på kollagen strukturen samt bindevæv for blot at nævne et par stykker.
Bioslimming anvender som noget unikt, både hot and cold thermo agents. Varmen der opstår sammen med de aktive ingredienser, stimulerer kapillærerne og absorptionen af fedtsyrer, der forårsager at Cellulite(appelsinhud) forsvinder. Bioslimming Thermo agents stimulerer fedtforbrændingen og reducerer derfor også fedtvævet. Bioslimming stimulerer også lymfesystemet.​

Priser Bioslimming Bodywrap Pro
Pr. behandling kr. 995,-

6 behandlinger kr. 4.975,- (spar kr. 995,-)

Bestilling og yderligere oplysninger, kontakt mig venligst på tlf.: 2057 2657.

Produkter til hjemmebehandling

Det er muligt at købe produkter med hjem, så man kan sætte ind på problem områderne hjemmefra.

Trin 1

Det første trin består af Detox base, Ultra Slim Gel og Ultra Slim Creme. Produkterne masseres ind i huden. Derefter dækkes det behandlede området med biofilm. Herefter ligger du i varmetæppe og slapper af i 30-40 minutter. De aktive ingredienser i cremerne arbejder i dybden og udvikler varme indefra.

Trin 2

Biofilmen fjernes og der masseres Ultra Slim Effect ind på de behandlede områder. Ultra Slim Effect er meget kølende og du vil få en kølig fornemmelse i kroppen. Du bliver pakket i plasticfilm og ligger i varmetæppe yderligere 10-20 min.

Hvad kan du forvente af behandlingen?

Du kan forvente fedtforbrænding, reduktion af cellulite/appelsinhud samt øget vægttab. Man forbrænder kalorier 2 timer efter behandlingen.
Den slankende og fedtforbrændende proces fortsætter med at arbejde 12 timer efter hver behandling. Du bør derfor ikke gå i bad i de efterfølgende 12 timer.

Hvad skal du gøre efter en behandling?

Du bør ikke bade de næste 12 timer da produkterne arbejder aktivt i huden 12 timer efter en behandling. Hvis du går til træning, cykler m.m. efter en behandling, vil den slankende effekt øges.
Det anbefales at du drikker rigelig med væske(vand) efter behandlingen, ca. 1,5 L. Du bør ikke tage sol 2 timer før og efter behandlingen. Det anbefales at du ikke barberer de områder der behandles før og efter behandlingen, for at undgå hud irritation, da disse områder vil være ekstra følsomme.
Behandlingen må ikke udføres hvis du er gravid eller har menstruation.
Personer med for højt blodtryk og hjerteproblemer skal være forsigtige og det er en god ide` at kontakte læge før behandling. Resultaterne kan variere fra person til person.

Hvor mange behandlinger skal du ha`?

Det kommer an på udgangspunktet, hvor meget cellulite og fedt der skal behandles, men det anbefales at få mellem 6 og 10 behandlinger, 1 – 2 gange pr. uge.​