MakeUp

Make Up

Skal du giftes, til fest, galla, konfirmation eller andet, så få lagt din makeup af en professionel makeupartist .
Vi har 2 meget dygtige og professionelle makeupartister som begge har stor erfaring indenfor skønhedsmakeup, airbrushmakeup samt special effect til bla. Halloween som f.eks. kunstige ar og knoglebrud.
Makeup er en uundværlig del af mange kvinders morgen- og gå-i-byen-rutine, og rigtig mange kvinder går ikke udenfor en dør uden minimum at have mascara på vipperne. Makeup skifter i takt med moden, og der kommer hele tiden nye, forbedrede produkter på markedet.
Vi holder os konstant opdateret på hvad der sker på markedet, så vi sikre at vi bruger de bedste produkter til dig og din hud, samt anvender de nyeste teknikker.
Få en snak om, hvad du selv kan lide/ønsker, og få samtidig råd og vejledning, af vores makeupartister. Vi anbefaler og rådgiver gerne med hensyn til base og farver. De naturlige farver, som gør sig godt til den daglige makeup, de vildere farver til dig, der er lidt mere vovet, og farver, der er perfekte til at lave de dramatiske smokey eyes, der gør sig godt om aftenen.
Mange kvinder sværger til mineralsk foundation, og synes det giver det smukkeste og mest naturlige resultat. Mineralsk foundation har en super dækkerevne og er god for din hud, fordi den ikke indeholder parabener/parfumer, mineralske olier og andre tilsætningsstoffer.
Hos os bruger vi makeupmærket Mineralogie, som er et mineralsk produkt.
Mineralogie bruger kun naturlige mineraler, da disse er sunde for huden i modsætning til traditionel makeup. Mineraler tilstopper ikke porerne, og giver huden en naturlig glød og beskytter mod solens skadelige stråler. Uanset hvilken hudtone du har, ender du altid med et perfekte resultat, der både beskytter og plejer huden.

Vi tilbyder også at du kan få lagt din makeup med airbrush.
I modsætning til ”almindelig makeup” hvor du smører foundation på din hud, sprayer airbrushen en let ”tåge” af makeup, der får huden til se naturlig ud. Det lægger sig fint og jævnt på huden og giver et fejlfrit resultat fyldt med glød. Ud fra vores erfaring anbefales denne metode oftest til kvinder under 40, hvor de fine linjer endnu ikke er så fremtrædende.
Airbrush makeup er især velegnet til at dække rødme, pigmentpletter, urenheder og lignende uden du har den tunge følelse af makeup . Hemmeligheden bag det flotte resultat er, at din egen huds glød skinner igennem og giver illusionen af, at huden er perfekt. Du bestemmer selv, om du ønsker en let eller meget dækkende makeup. Der er en grund til airbrush makeup er de kendte og stjernernes foretrukne makeup. Du ser ikke makeuppen, kun det smukke resultat.

Vi er så heldige at vi har fået lov at forhandle Dinair maskinen, så nu kan du købe den fantastiske maskine i vores center til hjemmebrug.
Det er hurtigt og nemt at lægge en smuk og naturlig makeup. Det tager kun få minutter, og resultatet holder hele dagen. Makeuppen er vandafvisende, tørrer på få sekunder og smitter ikke af. Airbrushen sprayer så præcist, at du hverken får det i håret eller på tøjet. I modsætning til pensler og børster der indeholder bakterier, er airbrushen mere hygiejnisk. Du sprayer din makeup på og undgår derved at overføre en masse bakterier til din hud. Du rengører din airbrush med vand og den cleaner, der følger med i alle startsættene. Det er hurtigt, nemt og makeuppen fjerner du, som du plejer.
Vi er altid klar til at hjælpe dig, så hvis du køber et startkit hos os, medfølger der selvfølgelig undervisning af en af vores dygtige makeupartister i at bruge sættet.
Er du i tvivl om det er noget for dig, så anbefaler vi altid, at du bestille en makeup lagt i salonen med airbrush. Derved kan du selv se og fornemme hvor fantastisk det er.