Eyelash extensions

Eyelash extensions

Vi tilbyder enkelthårs eyelash extensions med den originale metode, samt den helt nye og meget populære volume metode.
De ultra dygtige og professionelle vippeteknikere holder sig altid opdaterede med det nyeste på markedet, og der anvendes kun de bedste og gennemtestede produkter.
Eyelash extensions med enkelthårs teknik (single lash), giver et meget naturligt look og flotte, lange, tætte øjenvipper.
Single eyelash extensions har form som en C eller D-curve, hvilket bevirker at selv de vipper som vender lige ned, automatisk tvinges til at bue opad.
Single lash findes i flere forskellige længder, fra 7 og helt op til 14 mm.
Selv helt korte vipper kan blive lange og fyldige med dette single eyelash system. Slutresultatet bliver super flot og ens øjne kommer til at virke meget større nærmest som et eyelift.
Når man først har prøvet vores single eyelash extensions, ønsker man at beholde sine drømme vipper. Dette gøres ved at man kommer til en opfyldning ca. hver 2. til 4. uge.
Volume metoden er det nyeste indenfor eyelash extensions. Til trods for, at det er nyt på markedet, har vores vippeteknikere allerede rigtig god erfaring, fordi vi har været med fra starten. Langt de fleste af vores kunder vælger nu denne metode, da udtrykket er endnu mere fyldigt og naturligt. Samtidig er denne metode en smule mere holdbar, end de almindelige enkelthårs vipper. Vipperne der anvendes er meget tynde og lægges på i små manuelt lavede vifter på hver enkelt af dine vipper, så de belaster dine egne vipper minimalt.