Frisør

Frisør

I vores frisørafdeling tilbyder vi alle former for frisørbehandlinger.

Vores meget professionelle og dygtige frisører holder sig konstant opdateret på alt hvad der sker af nye tiltag og trends på markedet.

For at kunne vejlede vores kunder professionelt og på bedst mulige måde, hver eneste gang, er vi derfor ofte på kurser og bruger meget tid på træning.

De produkter der anvendes er nøje udvalgte og vi har brugt en del år på at finde frem til netop de produkter, som vi synes understøtter vores center.

Vores opmærksomhed går især i retning af, at sikre at kunden ender med et sundt og velplejet hår. Derfor er mange af vores produkter “grønne”.

Vi bruger hovedsageligt “Moroccanoil” og “Davines” i det daglige arbejde, dog understøttet af SIM´s økologiske og allergivenlige produkter.

Moroccanoil: Olien som alle produkterne fra dette brand indeholder, er helt unik. Har du ikke allerede prøvet olien, bør du give den et forsøg. Kun et par tryk på olieflasken er alt der skal til. Derefter fordeles olien ud i håret, og forskellen er faktisk til både at se og føle efterfølgende. Dit hår får en skinnende overflade og føles utrolig velplejet og blødt.
Håret absorberer produktet på smukkeste vis, og du mærker en klar forbedring på dit hår, både i forhold til hvor velplejet der ser ud og hvordan det føles.

Davines: Lige siden Davines blev grundlagt af familien Bolatti i 1983, har familiens fokus været at skabe kvalitetsprodukter i synergi mellem naturen og teknologien.

For Davines er det vigtigt at tage vare på miljøet, derfor bruges der kun 100% ren energi produceret fra sol, vind, vand og jord. Denne energi købes af LifeGate, som er Italiens førende leverandør inden for vedvarende energi. Dette samarbejde har forsynet Davines med Zero Impact mærket.

Davines bruger et minimum af plast til deres emballage og forsøger så vidt muligt at bruge genanvendelige materialer.

Fantastisk effektive produkter, uden skadelige tilsætningsstoffer, lækker duft og ikke mindst, produkter man har lyst til, at have stående fremme.

Som alternativ til vores super dækkende og holdbare hårfarver fra “Infinity“, kan vi tilbyde at farve dit hår med “Elumen” fra Goldwell. Dette er farve som man praktisk talt kan spise, og vores erfaring viser at den er super god til allergikere og gravide.

Er du særligt allergisk overfor et produkt, så kig ind forbi, så vi kan vejlede dig, og forhåbentlig opfylde dine ønsker.