Fodbehandlinger

Fodbehandlinger

Spa-pedicure hos Copenhagen Beauty Center giver dine fødder en fortjent luksusoplevelse. Dine trætte og belastede fødder ender smukke, velplejede og får nyt liv.

Vores fødder er en af de mest aktive dele af vores krop, og derfor er det en god ide, at du gøre det til en vane at pleje dem, så de holdes sunde, smidige og stærke.

Hos Copenhagen Beauty Center er spa-pedicure blandt vores absolut mest populære luksusbehandlinger, hvor du som kunde, kan læne dig tilbage, og nyde 1,5  times behagelig afslapning.

Behandlingen starter med et varmt blødgørende spa fodbad, som får dine fødder til at slappe helt af og forbereder dem til pedicure behandlingen.

Neglene er nu klar til at blive filet og formet, og neglebåndet fjernes nænsomt. Herefter fjernes hård hud med en fil.

Efterfølgende påføres en kold paraffincreme, som har de samme fantastiske evner som varm paraffin. Cremen masseres ind ved en lang og yderst behagelig afspændende fod- og lægmassage. Cremen er intenst plejende mod meget tør, ru og sprækket hud.

Mange af vores kunder vælger at købe denne meget populære creme med til hjemmebrug.

Som afslutning affedtes neglene og vi påføre en smuk lak (CND Vinylux) farve efter eget valg. Her kan også vælges Shellac hvis man ønsker det. Fransk lakering med Shellac er også meget populær.

Du kan eventuelt selv fjerne gammel neglelak inden du kommer til pedicurebehandlingen, så undgår du ekstrabetaling, hvis vi skal fjerne det.

 

Hvis du ønsker Shellac, eller at vi fjerner gammel lak, så oplys venligst dette ved tidsbestillingen, så sætter vi ekstra tid af til dette.

 

Du må påregne lidt tørretid inden du kan forlade salonen. Det er altid fornuftigt at medbringe sko som ikke trykker ved neglene til din hjemtur.