Eyelash extensions Herlev

Går du og drømmer om lange fyldige vipper – så står vores dygtige og professionelle vippeteknikker klar til at hjælpe dig. Der er mange muligheder, uanset om du ønsker at få det optimale ud af dine egne øjenvipper eller gerne vil have mere længde og volumen.

Vi tilbyder single eyelash extensions med den originale metode samt den helt nye og meget populære volumen-metode. Vores vippetekniker holder sig altid opdaterede med det nyeste på markedet, og vi anvender altid de bedste og mest gennemtestede produkter.

Se vores billeder af eyelash extensions her

Hvis du ønsker at høre mere om vores eyelash extensions i Herlev, er du velkommen til at kontakte os på +45 44 44 70 80, ellers kan du booke tid direkte her på siden.

Single eyelash extensions

Eyelash extensions med enkelthårs teknik (single lash) giver et meget naturligt look med flotte, lange og tætte øjenvipper. Extension vipperne sættes på dine egne naturlige vipper en efter en – resultatet og fyldigheden afhænger derfor af dine egne øjenvipper. Selv hvis dine vipper er korte, kan de blive lange og fyldige med single eyelash systemet. Vipperne findes i flere forskellige længder (fra 7 mm og helt op til 14 mm).

Single eyelash extensions har form som en C eller D-curve, hvilket bevirker, at selv de vipper som vender lige ned, automatisk tvinges til at bue opad.
Korrekt påsatte eyelash extensions vil ikke skade dine egne vipper og slutresultatet bliver virkelig flot og dine øjne kommer til at virke meget større.

Single lashes kan normalt holde 4 til 5 uger, men hvis du ønsker at vedligeholde dit nye smukke bambi look, skal du komme til opfyldning ca. hver 3. til 4. uge. Måske har du ikke bemærket det, men faktisk taber du helt naturligt fem til ti vippehår hver eneste dag.

Volumen-metoden – Eyelash extensions

Volume-metoden er det nyeste indenfor eyelash extensions og er også kendt under navnene 3D lashes samt 2D-7D. Til trods for at det er nyt på markedet, har vores vippetekniker i Herlev allerede rigtig god erfaring, fordi vi har været med fra starten. Langt de fleste af vores kunder vælger nu denne metode, da udtrykket er endnu mere fyldigt og naturligt. Samtidig er denne metode en smule mere holdbar, end de almindelige enkelthårs vipper.

Vippeteknikeren anvender tynde extensionsvipper og former manuelt vifter, som sættes på én naturvippe.

Volumenvipper skal ligesom single lash extensions opfyldes, ca. hver 3 uge pga. dine vippers naturlige vækstcyklus, og for at opretholde det optimale look

Kunne du tænke dig smukke øjenvipper med eyelash extensions her i Herlev, så ring til os på +45 44 44 70 80 eller book tid med det samme her på siden.

Se priser

 

thumbnail_Husregler

Sidebar

Ønsker du et fyldigt og langt hår? Så tilbyder Ønsker du et fyldigt og langt hår? Så tilbyder vi i Copenhagen beauty center, den højeste kvalitet af ægte hår der findes på markedet. Kig forbi og få en uforpligtende samtale ☺ 
Her på billede ses et før og efter billede af en halv påsætning af vores tape extensions. #extensions #copenhagenbeautycenter #herlev #højkvalitetafextensions
Vi anbefaler altid at i køber jeres produkter hos Vi anbefaler altid at i køber jeres produkter hos frisøren. ☺#olaplexdanmark #olaplexgoldmember #olaplex #olaplexhair #olaplextreatment #fakeprodukter# #herlev #copenhagenbeautycenter #hairdresser #frisør
Sikke en flot make over 😍 kunden har altid haft Sikke en flot make over 😍 kunden har altid haft en drøm om at blive rødhåret. Så nu gik hun all-in på sundt hår og rød hår. Så inden hun havde en aftale hernede forbehandlede hun med olaplex  no. 0, 3 og 8 i olaplex serien til hjemme brug ☺#olaplexdanmark #olaplexhair #olaplextreatment #olaplexgoldmember #healthyhair #herlev #copenhagenbeautycenter #longhair #redhair #makeover
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.