Vi tager hånd om dine negle i Herlev

Hos Copenhagen Beauty Center tager vi hånd om dine negle fra vores klinik i Herlev. Vi har et bredt udvalg af manicure-behandlinger, som du kan se et udsnit af her på siden. Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandlinger, kan du altid ringe på +45 44 44 70 80, ellers er du også velkommen til at booke tid online. Vi kan blandt andet tilbyde kunstige negle med gele og Shellac samt spa manicure. Når du booker tid til dine negle hos os i Herlev, vil du altid blive behandlet af en professionel negletekniker.

Se vores smukke negle her

SPA manicure

Dine hænder bliver først badet i et blødgørende håndbad. Neglebånd og neglerødder bliver gennemgået og behandlet, og derefter bliver neglene filet i flot form efter eget ønske. Herefter får du lagt en håndmaske, og der afsluttes med en massage. Der udføres en professionel lakering med Vinylux lak fra CND (farve efter eget valg) som afslutning.

Forlængelse – med gele i Herlev

Ønsker du forlængelse af egen negl, enten naturlige eller franske, foretages dette med gele. Metoden giver det flotteste resultat, og er stærke og holdbare negle. Der er altid mulighed for at få påført en lækker Shellac-farve ovenpå dine gelenegle, hvis du ønsker det. Læs mere om Shellac negle nedenfor.

Vores Shellac behandling i Herlev

CND Shellac er markedets bedste produkt indenfor langtidsholdbare lakker. Det er det kendte originale gennemtestede produkt fra USA, som vi fører fra vores klinik. Der findes uendelige muligheder for farver, mix og art, kun du og fantasien sætter grænserne.

I vores Shellac-behandlinger er altid inkluderet en minimanicure, hvilket vil sige, at du får filet negle og ordnet neglebånd, inden lakken påføres.

Vores negletekniker er klar til at forkæle dig

Tjek eventuelt vores galleri for inspiration. Hvis du har nogle spørgsmål til vores negle- og manicure-behandlinger i Herlev, kan du ringe til os på +45 44 44 70 80, eller du kan booke tid online her på siden.

Se priser

 

Thumbnail Negle 1

Sidebar

PURPLE SHAMPOO 💙
Til lyst, afbleget og gråt hår. Denne shampoo bekæmper gulligt skær og eliminerer uønsket gule og orange toner. Opfrisker lyst hår. 
Massér shampooen i vådt hår og hovedbund. Lad den sidde i 3-5 minutter og skylles derefter grundigt ud. Vi anbefaler at den anvendes ved hver 3. hårvask. For mere information, kig forbi salonen 💙
#copenhagenbeautycenter #herlev #moroccanoil
I denne uge har vi fokus på Moroccanoil, som er e I denne uge har vi fokus på Moroccanoil, som er en serie med olier, shampooer, conditioner og andet til forskellige hårtyper💙💙
Alle Moroccanoil produkter er beriget med arganolie, det er blandt andet rig på sunde fedtsyrer og er varmebeskyttende og genopbyggende for håret. 
Kom forbi salonen for mere information og tips💙💙
#copenhagenbeautycenter #herlev #moroccanoil