Vi tager hånd om dine negle i Herlev

Hos Copenhagen Beauty Center tager vi hånd om dine negle fra vores klinik i Herlev. Vi har et bredt udvalg af manicure-behandlinger, som du kan se et udsnit af her på siden. Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandlinger, kan du altid ringe på +45 44 44 70 80, ellers er du også velkommen til at booke tid online. Vi kan blandt andet tilbyde kunstige negle med gele og Shellac samt spa manicure. Når du booker tid til dine negle hos os i Herlev, vil du altid blive behandlet af en professionel negletekniker.

Se vores smukke negle her

SPA manicure

Dine hænder bliver først badet i et blødgørende håndbad. Neglebånd og neglerødder bliver gennemgået og behandlet, og derefter bliver neglene filet i flot form efter eget ønske. Herefter får du lagt en håndmaske, og der afsluttes med en massage. Der udføres en professionel lakering med Vinylux lak fra CND (farve efter eget valg) som afslutning.

Forlængelse – med gele i Herlev

Ønsker du forlængelse af egen negl, enten naturlige eller franske, foretages dette med gele. Metoden giver det flotteste resultat, og er stærke og holdbare negle. Der er altid mulighed for at få påført en lækker Shellac-farve ovenpå dine gelenegle, hvis du ønsker det. Læs mere om Shellac negle nedenfor.

Vores Shellac behandling i Herlev

CND Shellac er markedets bedste produkt indenfor langtidsholdbare lakker. Det er det kendte originale gennemtestede produkt fra USA, som vi fører fra vores klinik. Der findes uendelige muligheder for farver, mix og art, kun du og fantasien sætter grænserne.

I vores Shellac-behandlinger er altid inkluderet en minimanicure, hvilket vil sige, at du får filet negle og ordnet neglebånd, inden lakken påføres.

Vores negletekniker er klar til at forkæle dig

Tjek eventuelt vores galleri for inspiration. Hvis du har nogle spørgsmål til vores negle- og manicure-behandlinger i Herlev, kan du ringe til os på +45 44 44 70 80, eller du kan booke tid online her på siden.

Se priser

 

Thumbnail Negle 1

Sidebar

Ønsker du et fyldigt og langt hår? Så tilbyder Ønsker du et fyldigt og langt hår? Så tilbyder vi i Copenhagen beauty center, den højeste kvalitet af ægte hår der findes på markedet. Kig forbi og få en uforpligtende samtale ☺ 
Her på billede ses et før og efter billede af en halv påsætning af vores tape extensions. #extensions #copenhagenbeautycenter #herlev #højkvalitetafextensions
Vi anbefaler altid at i køber jeres produkter hos Vi anbefaler altid at i køber jeres produkter hos frisøren. ☺#olaplexdanmark #olaplexgoldmember #olaplex #olaplexhair #olaplextreatment #fakeprodukter# #herlev #copenhagenbeautycenter #hairdresser #frisør
Sikke en flot make over 😍 kunden har altid haft Sikke en flot make over 😍 kunden har altid haft en drøm om at blive rødhåret. Så nu gik hun all-in på sundt hår og rød hår. Så inden hun havde en aftale hernede forbehandlede hun med olaplex  no. 0, 3 og 8 i olaplex serien til hjemme brug ☺#olaplexdanmark #olaplexhair #olaplextreatment #olaplexgoldmember #healthyhair #herlev #copenhagenbeautycenter #longhair #redhair #makeover
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.