Permanent makeup

Vores kosmetolog er certificeret kosmetisk makeupartist som kun anvender godkendte pigmenter fra hollandske ECURI i klinikken. Der bruges, som loven foreskriver, en dansk importør som lever op til alle de nye tatovørregler. Pigmenterne er endvidere organiske, hvilket også sikre, at de ikke bliver blålige eller rødlige med tiden.

Permanent make-up til øjenbryn er til for at skabe mere fylde til dine bryn. Det er den perfekte måde at give dine bryn mere karakter, gøre dem mere markerede eller skabe den helt rigtige form. Hos os sikre vi det ideelle look til dig, hvor du i samarbejde med vores behandler finder den teknik, form og farve der passer til lige netop til dine bryn.

Med permanent make-up forbliver dine nye bryn perfekte under alle forhold, og det er slut med at bruge tid på at tegne dem op.

Pigmenterne forsvinder gradvist og det er vigtigt, da dit ansigt ændre kontur resten af livet. Du må derfor påregne en retouche en gang hvert – eller hver andet år for vedligeholdelse, hvor det også vil være muligt at ændre brynets form, så det forsat passer til dit ansigt.

Du kan ikke blive behandlet når/hvis:
– Du er under 18 år.
– Du er i behandling mod akne: enten piller, eller creme, eller har været i behandling med nogle af disse præparater de sidste 6 mdr.
– Huden er solbrændt! Der skal gå minimum 14 dage efter solferie, før du kan blive behandlet.
– Du er gravid eller ammende.
– Du har hudsygdomme i behandlingsområdet
– Du har keloid-ar i behandlingsområde. (et fortykket ar, som buler ud.)
– Du har inflammation/betændelse tilstand i kroppen.
– Hiv-smitte
– Diabetiker
– Epileptiker
– Trombose (blodpropper)
– Indtagelse af blodfortyndede medicin (din læge skal godkende om du må)
– Har pacemaker eller større hjerteproblemer.
– Hudirritationer eller psoriasis på eller nær det behandlede område (udslæt, solskoldning, akne osv.)
– Har fået hormon indsprøjtninger mindre end 30 dage før proceduren.
– Har fået fortaget filler/botox behandling i området inden for 2 mdr.

Kan du svare ja til en eller flere af overstående punkter, er du ikke egnet til kosmetiks tatovering af sikkerhedsmæssige årsager. Er du i tvivl, konsulter da din læge for at være helt sikker.

Inden din forestående/planlagte behandling, må du IKKE/ skal du undgå:
– Alkohol (24 timer inden din behandling/ ej heller et enkelt glas vin)
– Indtag af diverse kosttilskud (E-vitamin, fiskeolie og andre olier) – dette gør sig gældende 1 uge inden behandlingen.
– Farve dine bryn – dette skal seneste gøres, 1 uge inden din forstående behandling.
– At tage forbyggende, smertelindrene medicin eller påføre bedøvelses cremer.
– At tage antihistamin (på dagen), dette kan eventuelt indtages efter endt behandling.

OBS: Du bliver bedøvet i løbet af behandlingen, men ikke i første omgang.

Medtagne gæster:
Vi elsker børn, men små børn er ikke velkomne i klinikken, da de vil skulle opholde sig i receptionen, og der er en relativ lang behandlingstid.
Veninder, venner, kærester, og familie må godt eskortere dig, men må ikke komme med ind under behandlingen.
Dyr må ikke medbringes på klinikken pga. de hygiejniske forhold, der gør sig gældende ved denne type af behandling.

Generel information / risici:
Da vi arbejder i levende væv, kan der ikke gives garantier, derfor er dette en ”på egen risiko” behandling, og reklamationer er IKKE muligt.

Nano ombre bryn – skyggebryn

Med skyggebryn (Nano ombre) kan du selv vælge, om du ønsker et naturligt eller mere markeret look. Det fungerer som en skygge, der laves som en pixelering og denne kan nemlig laves som en meget naturlig skygge eller markeret make-up look alt efter kundens ønske. Det er den metode som mange kalder powderbrows.
Metoden kan anvendes på alle hudtyper.

Hårstrå / Nano hairstrokes bryn

Hårstrå øjenbryn (Nano Hairstrokes) for et meget naturligt eller markeret look. En teknik, hvor det ligner rigtige hår. Hårstrå er perfekte til dig som har sparsomt med hår fra naturens side og hvor hårene er lidt grove. Denne teknik foretrækkes også til asiatisk hud, eller Alopecia hud, da disse hudtyper er noget tykkere. Metoden kan anvendes på nogle fedtede hudtyper – ellers ideel til normal og tørre hudtyper.

Holdbarhed:

Når behandlingen er udført, så skal det vedligeholdes løbende for at holde den ønskede farve. Eksempelvis skal du undgå sol på området, så det ikke fader unødigt og hurtigere i farven, altså vær omhyggelig med at bruge høj solfaktor/SPF hele året. Det er igen forskelligt hvor ofte det skal vedligeholdes med en behandling, efter hydtype/tilstande og hvor godt huden holder på farven.

Ved behandling skal du være opmærksom på følgende:

– Det kræver mindst 2 behandlinger med 4-6 ugers interval.
– Særligt pleje efter behandlingen. Du modtager et plejekit efter behandlingen.
– Behandlingen er ikke forbundet med væsentlig smerte.
– Grundet skorpedannelse vil brynene være meget mørke den første uge og disse må ikke pilles af da de tager farven med af.

Da der findes mange forskellige hudtyper, benyttes forskellige teknikker. Det er også forskelligt fra kunde til kunde om man ønsker et naturligt eller mere markeret look. Ved 1. behandling konsulteres du inden behandlingen, hvor vi finder den bedste teknik til netop dig og dit behov og ud fra dit ønske. Du er også velkommen til at komme forbi til en uforpligtende og gratis konsultation som skal bookes telefonisk på +45 44 44 70 80.

Se priser
Sidebar

Så blev en smuk og glad brud klar til sin store d Så blev en smuk og glad brud klar til sin store dag med smukke negle. Et naturlig look med lidt bling kan altså noget 🤩😍💎💍#weedingnails #weeding #herlev #copenhagenbeautycenter #naturliglook #blingnails #cndshellac #gelenails
Wow lækker sommer frisk make over 😍 #herlev #c Wow lækker sommer frisk make over 😍 #herlev #copenhagenbeautycenter #balayage #haircolour #hairdresser #summerhair
Et nyt projekt er sat i gang. Denne kunde ønsker Et nyt projekt er sat i gang. Denne kunde ønsker at blive lækker blond. Men det tager tid og skal laves af flere omgange 🙂 så håret stadig er hår efter behandlingen. Her er der blevet lagt utrolige mange lyse striber med olaplex, og en kold toning. Fedt resultat på første omgang trods kunden havde gammelt farve i håret og ikke skulle klippes. 💪🏽🤩#herlev #copenhagenbeautycenter #olaplexdanmark #maskdavines #hairdresser #longhair #goblond #welovehair
Her ses en kunde som var utrolig tålmodig. I hele Her ses en kunde som var utrolig tålmodig. I hele 5 timer og 30 minutter sad hun og var meget spændt på at se sit hår få en stor make-over. Dette resultat kunne ikke gøres uden olaplex 🙏#olaplexhair # striberimassevis#toning#makeover #herlev #copenhagebeautycenter
Endnu en kunde havde et ønske om sommerigt hår, Endnu en kunde havde et ønske om sommerigt hår, og det fik hun🌻🌻

Her er der lavet en masse lyse, fine striber og benyttet sig af en kold toning og selvfølgelig olaplex, som giver en masse pleje til håret🌻🌻
#copenhagenbeautycenter #herlev #haircolour #olaplexhair #olaplexdanmark #olaplex
Nu går vi forhåbentlig snart nogle lysere tider Nu går vi forhåbentlig snart nogle lysere tider i møde, og endnu en kunde havde et ønske om et friskere sommerhår og fik lagt en masse lyse striber, toning og olaplex i håret. Waow!☘️
 
#copenhagenbeautycenter #herlev #olaplexdanmark #sommerhår #lysestriber