Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved at bruge websitet accepterer du dette. Læs mere her.

Kære ALLE kunder

I skal være opmærksomme på, at der er kommet nogle nye regler/restriktioner, som både I og vi skal overholde i forbindelse med jeres besøg hos os.

1. Vi må desværre bede dig om at vente udenfor indtil du bliver kaldt ind.

2. I salonen skal alle på 12 år og derover som minimum bære mundbind eller visir samt spritte hænder lige indenfor døren.

3. Kom så vidt muligt alene til din behandling.

4. Skal du have en behandling i salonen, kort som lang, eller blot opholde dig i salonen mens dit barn eventuelt bliver behandlet, og er du 15 år eller derover, bedes du venligst have Coronapas og ID klar, så vi kan tjekke det.

5. Børn som ikke kan sidde selv, og sidde stille hele behandlingen, kan desværre ikke tilbydes at blive klippet i salonen det næste stykke tid.

Af Coronapasset skal det fremgå om du er, færdigvaccineret, har haft Corona eller er testet negativ indenfor de sidste 72 timer med en PCR- eller lyntest.

Ankommer du til salonen uden Coronapas og/eller ID, kan vi desværre ikke tilbyde dig behandling (vi kan risikere en større bøde), og du vil blive opkrævet 50% af behandlingens pris.

Vi håber på din forståelse, og glæder os helt vanvittigt til at se dig igen.

Lad os så komme i gang…….

De kærligste hilsner Lone