Voksbehandling og hårfjerning i Herlev

Hos Copenhagen Beauty Center udfører vi alle former voksehandlinger. Du får en silkeglat hud fra den aktive voks, som vi altid anvender. Før en voksbehandling, sørger vi altid for at desinficere huden, så hudoverfladen er klar til at tage imod den skånsomme voks. Efter endt voksbehandling indsmører vi huden med lindrende cremer/olier. Vores erfaring er, at voksen er en af de mest nænsomme på markedet – selv til sensitiv hud.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores voksbehandling i Herlev, er du velkommen til at kontakte os på +45 44 44 70 80. Du kan også booke tid direkte her på siden, hvis du ved, hvilken behandling du ønsker. Hos Copenhagen Beauty Center er det professionelle som udfører behandlingen . Vi glæder os til at tage hånd om dig.

Voksbehandling kun 10 min. fra Ballerup

Når du har booket tid til en voksbehandling på vores klinik i Herlev, kan du altid forvente en varm velkomst. Vi gør vores ypperste for at hvert besøg hos os, bliver en behagelig oplevelse, hvor dit velvære er i fokus. Vi udfører alle former for voksbehandlinger, heriblandt bryn, ansigt, armhule, ryg, mave samt brazilian wax (intimvoks). Vi gør dog opmærksom på, at vi kun udfører intim voksbehandling på kvinder.

En voksbehandling er til dig, der enten har uønsket hår (f.eks. på overlæben), eller dig som løbende ønsker at holde din hud glat og blød. Vi rådgiver dig også gerne til hudprodukter, som kan være gavnlige for din hud efter voksbehandlingen, så den altid holder sig frisk og fugtet.

Vi glæder os til at tage imod dig

Voksbehandling og Brazilian wax i Herlev? Alt du skal gøre er at booke tid i vores kalender, så tager vi imod dig på det aftalte tidspunkt i vores klinik. Ring til os på +45 44 44 70 80, hvis du har nogle spørgsmål til vores voksbehandling.

Vi elsker at være her, det samme ønsker vi, du skal.

Se priser

 

thumbnail_Kassen-3

Sidebar

PURPLE SHAMPOO 💙
Til lyst, afbleget og gråt hår. Denne shampoo bekæmper gulligt skær og eliminerer uønsket gule og orange toner. Opfrisker lyst hår. 
Massér shampooen i vådt hår og hovedbund. Lad den sidde i 3-5 minutter og skylles derefter grundigt ud. Vi anbefaler at den anvendes ved hver 3. hårvask. For mere information, kig forbi salonen 💙
#copenhagenbeautycenter #herlev #moroccanoil
I denne uge har vi fokus på Moroccanoil, som er e I denne uge har vi fokus på Moroccanoil, som er en serie med olier, shampooer, conditioner og andet til forskellige hårtyper💙💙
Alle Moroccanoil produkter er beriget med arganolie, det er blandt andet rig på sunde fedtsyrer og er varmebeskyttende og genopbyggende for håret. 
Kom forbi salonen for mere information og tips💙💙
#copenhagenbeautycenter #herlev #moroccanoil