Voksbehandling og hårfjerning i Herlev

Hos Copenhagen Beauty Center udfører vi alle former voksehandlinger. Du får en silkeglat hud fra den aktive voks, som vi altid anvender. Før en voksbehandling, sørger vi altid for at desinficere huden, så hudoverfladen er klar til at tage imod den skånsomme voks. Efter endt voksbehandling indsmører vi huden med lindrende cremer/olier. Vores erfaring er, at voksen er en af de mest nænsomme på markedet – selv til sensitiv hud.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores voksbehandling i Herlev, er du velkommen til at kontakte os på +45 44 44 70 80. Du kan også booke tid direkte her på siden, hvis du ved, hvilken behandling du ønsker. Hos Copenhagen Beauty Center er det professionelle som udfører behandlingen . Vi glæder os til at tage hånd om dig.

Voksbehandling kun 10 min. fra Ballerup

Når du har booket tid til en voksbehandling på vores klinik i Herlev, kan du altid forvente en varm velkomst. Vi gør vores ypperste for at hvert besøg hos os, bliver en behagelig oplevelse, hvor dit velvære er i fokus. Vi udfører alle former for voksbehandlinger, heriblandt bryn, ansigt, armhule, ryg, mave samt brazilian wax (intimvoks). Vi gør dog opmærksom på, at vi kun udfører intim voksbehandling på kvinder.

En voksbehandling er til dig, der enten har uønsket hår (f.eks. på overlæben), eller dig som løbende ønsker at holde din hud glat og blød. Vi rådgiver dig også gerne til hudprodukter, som kan være gavnlige for din hud efter voksbehandlingen, så den altid holder sig frisk og fugtet.

Vi glæder os til at tage imod dig

Voksbehandling og Brazilian wax i Herlev? Alt du skal gøre er at booke tid i vores kalender, så tager vi imod dig på det aftalte tidspunkt i vores klinik. Ring til os på +45 44 44 70 80, hvis du har nogle spørgsmål til vores voksbehandling.

Vi elsker at være her, det samme ønsker vi, du skal.

Se priser

 

thumbnail_Kassen-3

Sidebar

Vi anbefaler altid at i køber jeres produkter hos Vi anbefaler altid at i køber jeres produkter hos frisøren. ☺#olaplexdanmark #olaplexgoldmember #olaplex #olaplexhair #olaplextreatment #fakeprodukter# #herlev #copenhagenbeautycenter #hairdresser #frisør
Sikke en flot make over 😍 kunden har altid haft Sikke en flot make over 😍 kunden har altid haft en drøm om at blive rødhåret. Så nu gik hun all-in på sundt hår og rød hår. Så inden hun havde en aftale hernede forbehandlede hun med olaplex  no. 0, 3 og 8 i olaplex serien til hjemme brug ☺#olaplexdanmark #olaplexhair #olaplextreatment #olaplexgoldmember #healthyhair #herlev #copenhagenbeautycenter #longhair #redhair #makeover
Kunden ønskede et mere naturligt look og overgang Kunden ønskede et mere naturligt look og overgang efter at have været fuld farvet blond. 😊#highlights #haircolour #hair #hairdresser #herlev #copenhagenbeautycenter #naturliglook