Fodbehandling og fodpleje i Herlev – Copenhagen Beauty Center

Vi tilbyder en komplet fodbehandling og pedicure fra vores klinik i Herlev. Her hos Copenhagen Beauty Center har vi altid øje for, at du nyder dit ophold og får den bedste mulige behandling. Her på siden kan du læse, hvad du kan forvente dig af en Spa-pedicure, som indeholder alt det bedste indenfor fodpleje. Book en tid her.

Spa-pedicure – En velfortjent luksusoplevelse

Vores fødder er en af de mest aktive dele af vores krop, og derfor er det en god ide, at du gør det til en vane at pleje dem, så de holdes sunde, smidige og stærke. Hos Copenhagen Beauty Center er vores spa-pedicure blandt vores absolut mest populære luksusbehandlinger, hvor du som kunde, kan læne dig tilbage og nyde 1,5 times behagelig afslapning.

Førsteklasses fodpleje – Trin for trin

1) Fodbad
Behandlingen starter med et varmt blødgørende spa-fodbad, som får dine fødder til at slappe helt af og forbereder dem til pedicure-behandlingen.

2) Negle og neglebånd
Neglene er nu klar til at blive filet og formet, og neglebåndet fjernes nænsomt. Herefter fjernes hård hud med en fil.

3) Creme og massage
Efterfølgende påføres en lækker creme. Cremen masseres ind ved en lang og yderst behagelig afspændende fod- og lægmassage. Cremen er intenst plejende mod meget tør, ru og sprækket hud.

4) Lakering
Som afslutning affedtes neglene og vi påfører en smuk lak (CND Vinylux) farve efter eget valg. Her kan også vælges Shellac mod mer-betaling, hvis du ønsker det. Fransk lakering med Shellac er også meget populær.

Fodpleje i Herlev – Værd at vide før behandling

Du kan eventuelt selv fjerne gammel neglelak, inden du kommer til pedicurebehandlingen, så undgår du ekstrabetaling, hvis vi skal fjerne det.

Hvis du ønsker Shellac, eller at vi fjerner gammel lak, så oplys venligst dette ved tidsbestillingen, så sætter vi ekstra tid af til det. Det er altid fornuftigt at medbringe sko som ikke trykker ved neglene til din hjemtur.

Ring og hør mere om vores fodbehandling og pedicure i Herlev på +45 44 44 70 80. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se priser
Sidebar

PURPLE SHAMPOO 💙
Til lyst, afbleget og gråt hår. Denne shampoo bekæmper gulligt skær og eliminerer uønsket gule og orange toner. Opfrisker lyst hår. 
Massér shampooen i vådt hår og hovedbund. Lad den sidde i 3-5 minutter og skylles derefter grundigt ud. Vi anbefaler at den anvendes ved hver 3. hårvask. For mere information, kig forbi salonen 💙
#copenhagenbeautycenter #herlev #moroccanoil
I denne uge har vi fokus på Moroccanoil, som er e I denne uge har vi fokus på Moroccanoil, som er en serie med olier, shampooer, conditioner og andet til forskellige hårtyper💙💙
Alle Moroccanoil produkter er beriget med arganolie, det er blandt andet rig på sunde fedtsyrer og er varmebeskyttende og genopbyggende for håret. 
Kom forbi salonen for mere information og tips💙💙
#copenhagenbeautycenter #herlev #moroccanoil