Hudbehandling i nærheden af København

Hos Copenhagen Beauty Center tilbyder vi en række specielle hudbehandlinger med yderst effektive resultater. For at opnå fuld effekt anbefales det, at du planlægger et behandlingsforløb med vores kosmetolog. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak. Ring på +45 44 44 70 80 eller book tid direkte her på siden. Se eksempler på vores hudbehandling herunder.

Diamantslibning – Behandling og forløb

Først renses huden i ansigtet grundigt. Herefter slibes huden med en diamantsliber. Efterfølgende behandles huden med en ampul, som indeholder en højkoncentreret serum, der giver øjeblikkelige resultater. Herefter lægges en ansigtsmaske, som genopbygger elastin og collagen i huden. Der afsluttes med en helende dagcreme som er afstemt efter din hudtype. Hvis årstiden og vejret kræver det, lægges en solcreme med 50 SPF til sidst.

Med vores diamantslibning får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulation og genskaber gløden i din hud.

Skinpen behandling (Micro-Needling) i Herlev

Behandlingen med skinpen bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden består i, at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer ved at skabe nyt kollagenvæv i en proces, som tager ca. 4 uger. På grund af at de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler, som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt.

Behandlinger med skinpen kan bruges til en række forskellige formål, herunder kan du set et udsnit.

– Hudforyngelse hvor huden bliver frisket op og små linjer og rynker fjernes.
– Anti-age-behandling med fokus på rynker omkring mundvig, øjne og pande.
– Acne ar-behandling.
– Strækmærke-behandling.

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, kan du kontakte vores hudspecialist ved at ringe på +45 44 44 70 80. Fra det øjeblik du træder ind ad døren, er det dig, der er i fokus.

Se priser

 

Thumbnail Ansigtsbehandlerrum 2

Sidebar

Vi anbefaler altid at i køber jeres produkter hos Vi anbefaler altid at i køber jeres produkter hos frisøren. ☺#olaplexdanmark #olaplexgoldmember #olaplex #olaplexhair #olaplextreatment #fakeprodukter# #herlev #copenhagenbeautycenter #hairdresser #frisør
Sikke en flot make over 😍 kunden har altid haft Sikke en flot make over 😍 kunden har altid haft en drøm om at blive rødhåret. Så nu gik hun all-in på sundt hår og rød hår. Så inden hun havde en aftale hernede forbehandlede hun med olaplex  no. 0, 3 og 8 i olaplex serien til hjemme brug ☺#olaplexdanmark #olaplexhair #olaplextreatment #olaplexgoldmember #healthyhair #herlev #copenhagenbeautycenter #longhair #redhair #makeover
Kunden ønskede et mere naturligt look og overgang Kunden ønskede et mere naturligt look og overgang efter at have været fuld farvet blond. 😊#highlights #haircolour #hair #hairdresser #herlev #copenhagenbeautycenter #naturliglook