Mit navn er Kiki

Jeg blev uddannet frisør, efter den 4-årig uddannelse, i 2010. Jeg startede i Copenhagen beauty center i 2015. Jeg elsker at være i så kreativt fag, som frisør, hvor jeg får lov at møde en masse forskellige mennesker, som jeg vil skabe det bedste resultat for. Jeg elsker min arbejdsplads. Det gode sammenhold og hyggelige stemning, som jeg er sikker på du vil mærke, når du sidder i stolen. Derudover er jeg også voksbehandler.

Jeg håber vi ses!

Sidebar

PURPLE SHAMPOO 💙
Til lyst, afbleget og gråt hår. Denne shampoo bekæmper gulligt skær og eliminerer uønsket gule og orange toner. Opfrisker lyst hår. 
Massér shampooen i vådt hår og hovedbund. Lad den sidde i 3-5 minutter og skylles derefter grundigt ud. Vi anbefaler at den anvendes ved hver 3. hårvask. For mere information, kig forbi salonen 💙
#copenhagenbeautycenter #herlev #moroccanoil
I denne uge har vi fokus på Moroccanoil, som er e I denne uge har vi fokus på Moroccanoil, som er en serie med olier, shampooer, conditioner og andet til forskellige hårtyper💙💙
Alle Moroccanoil produkter er beriget med arganolie, det er blandt andet rig på sunde fedtsyrer og er varmebeskyttende og genopbyggende for håret. 
Kom forbi salonen for mere information og tips💙💙
#copenhagenbeautycenter #herlev #moroccanoil