Frisørprodukter

Vi er din lokale frisør i Herlev ved Hovedgaden, som en integreret del af Copenhagen Beauty Center. Her på siden kan du læse om vores tilgang og vores produkter. Vi har et bredt udvalg af forskellige behandlinger, og vores frisører værner altid om din skønhed med gode råd og produkter. Du er velkommen til at ringe på +45 44 44 70 80, hvis du har nogen spørgsmål, eller Du kan også booke tid direkte her på siden.

Se billeder af styling her

De nyeste trends

Vores dygtige frisører i Herlev holder sig løbende opdateret med, hvad der sker af nye tiltag og trends på markedet.
For at kunne vejlede vores kunder professionelt og på bedst mulige måde, er vi derfor ofte på kurser og bruger meget tid på træning af nye metoder og tilgange.

Vores produkter er nøje udvalgte, og vi har brugt en del år på at finde frem til netop de produkter, som vi synes understøtter vores center. Hovedfokus er, at du som kunde, får et sundt og velplejet hår. Herunder kan du læse om de produkter, vores frisør i Herlev tilbyder.

Vi bruger hovedsageligt “Moroccanoil”, ”Kevin Murphy” og “Davines” i det daglige arbejde.

Moroccanoil

Olien, som alle produkterne fra dette brand indeholder, er helt unik. Har du ikke allerede prøvet olien, bør du give den et forsøg. Kun et par tryk på olieflasken er alt, der skal til. Derefter fordeles olien ud i håret, og forskellen er faktisk til både at se og føle efterfølgende. Dit hår får en skinnende overflade og føles velplejet og blødt. Håret absorberer produktet på smukkeste vis, og du mærker en klar forbedring på dit hår, både i forhold til, hvor velplejet det ser ud og hvordan det føles.

Davines

Lige siden Davines blev grundlagt af familien Bolatti i 1983, har familiens fokus været at skabe kvalitetsprodukter i synergi mellem naturen og teknologien.

For Davines er det vigtigt at tage vare på miljøet, derfor bruges der kun 100 % ren energi produceret fra sol, vind, vand og jord. Denne energi købes af LifeGate, som er Italiens førende leverandør inden for vedvarende energi. Dette samarbejde har forsynet Davines med Zero Impact mærket.

Davines bruger et minimum af plast til deres emballage og forsøger så vidt muligt at bruge genanvendelige materialer. Fælles for Davines produkter er effektiv skønhed uden tilsætningsstoffer og lækker duft. Produkter som man har lyst til at have stående fremme.

Kevin Murphy

Kevin Murphys produkter indeholder økologiske ingridienser og er derfor fri for sulfater og parabener. Produkterne er allergivenlige, indeholder æteriske olier, der har en aromaterapeutisk effekt. De naturlige olier tilfører dit hår vitaminer og fugt, så dine hårrødder bliver mere smidige og dit hår blødere.

Hårfarver

Som alternativ til vores dækkende og holdbare hårfarver fra Darvines, kan vi tilbyde at farve dit hår med “Elumen” fra Goldwell. Dette er farve, som man praktisk talt kan spise, og vores erfaring viser at den er god til allergikere og gravide. Hvis du ønsker at være lyshåret, benytter vi oftest produktet Olaplex.Er du særligt allergisk overfor et produkt, så kig ind forbi, så vi kan vejlede dig og forhåbentlig opfylde dine ønsker. Vores Frisør på Herlev Hovedgade glæder sig til at tage imod dig.

Olaplex

Olaplex er et patenteret molekyle, som kan genopbygge håret med 99,9%. Olaplex trænger dybt ind i håret og linker de brudte svovlbroer, som brydes under farvning, lysning og almindelig dagligdags slitage.

Derfor bruger vi næsten altid Olaplex i vores farve behandlinger eller tilbyder dig en Olaplex Standalone behandling, for at give dig det bedste og sundeste resultat.

Efterfølgende vejleder vi dig i hvilke Olaplex produkter, du med fordel kan genopbygge med derhjemme.

Hjemmeplejen er nemlig en lige så stor del af genopbygningsprocessen – da du kan vedligeholde det stærke og sunde resultat du fik hos os, og samtidig forberede håret på fremtidige frisør besøg, og minimere den daglige slitage i håret, så du kan få et endnu smukkere resultat uden at gå på kompromis med et skadet hår.

Vi elsker at være her i Herlev, der samme ønsker vi, du skal.

Se priser

 

Frisør i Herlev med udvalgte frisørprodukter

Sidebar

Ønsker du et fyldigt og langt hår? Så tilbyder Ønsker du et fyldigt og langt hår? Så tilbyder vi i Copenhagen beauty center, den højeste kvalitet af ægte hår der findes på markedet. Kig forbi og få en uforpligtende samtale ☺ 
Her på billede ses et før og efter billede af en halv påsætning af vores tape extensions. #extensions #copenhagenbeautycenter #herlev #højkvalitetafextensions
Vi anbefaler altid at i køber jeres produkter hos Vi anbefaler altid at i køber jeres produkter hos frisøren. ☺#olaplexdanmark #olaplexgoldmember #olaplex #olaplexhair #olaplextreatment #fakeprodukter# #herlev #copenhagenbeautycenter #hairdresser #frisør
Sikke en flot make over 😍 kunden har altid haft Sikke en flot make over 😍 kunden har altid haft en drøm om at blive rødhåret. Så nu gik hun all-in på sundt hår og rød hår. Så inden hun havde en aftale hernede forbehandlede hun med olaplex  no. 0, 3 og 8 i olaplex serien til hjemme brug ☺#olaplexdanmark #olaplexhair #olaplextreatment #olaplexgoldmember #healthyhair #herlev #copenhagenbeautycenter #longhair #redhair #makeover
This error message is only visible to WordPress admins